Godātais klient!


Informējam Jūs, ka SIA “ZEDNET” ir vienojusies ar SIA “Baltcom” par ZEDNET klientu apkalpošanu (izmantojot Baltcom tehniskos un cilvēkresursus un uzkrāto pieredzi) un to, ka no 2023.gada 01.aprīļa interneta pakalpojumus Jums sniegs Baltcom.

Ievērojot minēto, lai turpinātu izmantot interneta pakalpojumus, Jums līdz 10.aprīlim būs nepieciešams noslēgt līgumu ar Baltcom.

Noslēgt līgumu (uzrādot personas apliecinošu dokumentu: pasi vai ID karti) Jūs varēsiet Jūsu dzīves vietā Baltcom tehniskā speciālista vizītes laikā, kurš arī veiks Jūsu pieslēguma pārslēgšanu pie Baltcom interneta tīkla.

Lai vienotos par tehniskā speciālista vizītes laiku, dzam līdz 07.04.2023, sazināties ar ZEDNET, zvanot 27880022, rakstot info@zednet.lv.


Jūsu esošā abonēšanas maksa par interneta pakalpojumiem paliks nemainīga, turklāt interneta pieslēguma ātrums atkarībā no tīkla pārklājuma zonas palielināsies līdz pat 1000 Mbit/s. Ar Baltcom piedāvātajiem pakalpojumiem var iepazīties:
https://baltcom.lv/.

Baltcom telekomunikāciju uzņēmums ar vairāk kā 30 gadu pieredzi un lielākais privātais interneta un televīzijas pakalpojumu sniedzējs valstī ir stabils, uzticams un klientu novērtēts uzņēmums.

Baltcom piedāvā katra klienta dzīves ritmam piemērotus pakalpojumus ātru optisko internetu, interaktīvo un digitālo televīziju, nākamās paaudzes Go3 televīziju, mājas telefonu un arī elektrību.

Turpmāk visus mājai nepieciešamos pakalpojumus varēsiet saņemt pie viena operatora.

Vienlaicīgi informējam Jūs, ka šis ir SIA ZEDNET paziņojums par savstarpēji noslēgtā līguma izbeigšanu
no 2023.gada 01.maija.

Gadījumā, ja Jums ir kādi jautājumi par vēstulē minēto, aicinām Jūs sazināties ar ZEDNET pa tālruni 27880022 vai e-pastu info@zednet.lv.


Ar cieņu,

SIA ZEDNET

valdes priekšsēdētājs

Zigmārs Zemzars

 
LV    RUS